Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

25ης Μαρτίου 39
50200 Πτολεμαϊδα
e_mail : elmeeordaias@gmail.com
Τηλέφωνο : 24630  23763
FAX : 24630  23763


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καταδικάζουμε την απρεπή και απαράδεκτη συμπεριφορά του μαθητή του 1ου Γυμνασίου που επιτέθηκε στον Διευθυντή του σχολείου κ. Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κατά την άσκηση του επιβεβλημένου καθήκοντός του, προσπαθούσε να προστατεύσει εξοπλισμό του σχολείου που χρησιμεύει για κοινό όφελος, δηλαδή δημόσια περιουσία, από φθορά (κάψιμο καρεκλών ) που γινόταν από μαθητές. Ο συγκεκριμένος μαθητής διαπληκτίσθηκε με τον Διευθυντή και υβρίζοντας του επιτέθηκε και τον κτύπησε.

Θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος μαθητής, δεν εκφράζει το σύνολο των μαθητών οι οποίοι αγωνίζονται με υπευθυνότητα και σύνεση για δίκαια αιτήματα.

Η ΕΛΜΕ Εορδαίας εκφράζει ομόφωνα την αμέριστη συμπαράστασή της στον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαίδας κ. Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο και είναι βέβαιη ότι ο σύλλογος καθηγητών του 1ου Γυμνασίου θα διαχειριστεί το θέμα που προέκυψε με την δέουσα σοβαρότητα.

Δηλώνουμε δε ότι η διαστρέβλωση των γεγονότων και της αλήθειας, αλλά και οποιασδήποτε μορφής κακόβουλη, συκοφαντική και ανοίκεια επίθεση εναντίον του Διευθυντή κ. Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιου, θα αποκρουσθεί δυναμικά από την ΕΛΜΕ Εορδαίας, η οποία πέρα από την αμέριστη ηθική συμπαράστασή της θα στηρίξει τον κ. Χατζηκωνσταντίνου και με νομική αρωγή ή συνδρομή.


ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 19 ΟΚΤ 2011
ΔΣ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου