Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

1. Τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Εορδαίας, ξεκίνησαν περιοδεία ενημέρωσης στα σχολεία της περιοχής μας, με βάσει τον προγραμματισμό, αύριο θα γίνει στις 10:00π.μ. ενημέρωση στο 1ο ΕΠΑΛ και στις 12:00 στο 1ο Γυμνάσιο. Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου θα γίνει ενημέρωση 12:00 το μεσημέρι στο 2ο ΕΠΑΛ και μια ώρα νωρίτερα στο 4ο Γυμνάσιο (εφόσον σταματήσει η κατάληψη).

2. Αύριο Πέμπτη το μεσημέρι, μαζί με την ΕΛΜΕ Κοζάνης, θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ/θμια Δ/νση Εκπαίδευσης, για να προχωρήσουν σε ανακλήσεις αποσπάσεων από την Αθμια σε ειδικότητες όπως Αγγλικών, Πληροφορικής, καθώς και για προβλήματα που έχουν προκύψει από τοποθετήσεις συναδέλφων σε σχολεία οι οποίες πρέπει να ανακληθούν ή να τροποποιηθούν. Θα θέσουμε για άλλη μια φορά και το ζήτημα του αυταρχισμού απέναντι στους συναδέλφους. Θα απαιτήσουμε να οριστικοποιηθούν και επίσημα οι τοποθετήσεις για τις γραμματείες στα σχολεία μας, να τοποθετηθούν συνάδελφοι σε βιβλιοθήκες κ.τ.λ.

3. Για την προετοιμασία της απεργίας και του συλλαλητηρίου την επόμενη Τετάρτη για μια ακόμη φορά ζητάμε από όλους τους συλλόγους να συμμετέχουν ενεργά στην απεργία και στο συλλαλητήριο, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να μας συμπαρασταθούν. Κάθε σχολείο, να ετοιμάσει δικό του πανό το οποίο μετά τη διαμαρτυρία να παραμείνει στα κάγκελα του σχολείου. Σήμερα αποφασίστηκε από την ΑΔΕΔΥ απεργία και 20 Οκτωβρίου.

4. Παρακαλούμε όλους τους Δ/ντες και συναδέλφους, να ενημερώνουν τους συναδέλφους για τις δράσεις της ΕΛΜΕ. Τα προβλήματα που προκύπτουν στα σχολεία να κοινοποιούνται στην ΕΛΜΕ για να αντιμετωπίζονται συλλογικά.

ΔΣ ΕΛΜΕ Εορδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου