Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010

Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους στην εκπαίδευση Πανελλήνιος Σύλλογος 30μηνιτών Καθηγητών Μουσικής του Κλάδου Τ.Ε.16

Συναδέλφισσες-οι,
Το επερχόμενο νομοσχέδιο από την πλευρά του Υπουργείου με σαφή στόχο τη μείωση των διορισμών. Με την απαξίωση της προϋπηρεσίας μας όπου δεκάδες χιλιάδες συνάδελφοι εδώ και αρκετά χρόνια υποχρεώθηκαν σε μια διαρκή εργασιακή περιπλάνηση, αποδέχθηκαν δυσβάστακτους εργασιακούς όρους με μοναδικό κίνητρο τη συλλογή μορίων προϋπηρεσίας .


Και σήμερα πληροφορούνται ότι «οι πίνακες σταματούν να τροφοδοτούνται και ότι απλώς θα υπάρξει μεταβατική περίοδος…». ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ: - - Να επιμορφωθούν και να διοριστούν άμεσα όλοι οι 30μηνίτες μουσικοί κλάδου Τ.Ε16.00 του ν. 3687/2008. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής στην αναπλήρωση τα δύο διδακτικά έτη καθαρής προϋπηρεσίας, (όπως άλλωστε δήλωσε η Υπουργός Παιδείας το 2009 όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση και ήταν υπεύθυνη στον τομέα της παιδείας. ) - Άμεση απορρόφηση και πέραν των ποσοστών μονίμων διορισμών, των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπάγονται στις κατηγορίες του 30μηνου και 24μηνου. - Όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών-ωρομίσθιων στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας Υπουργείο Παιδείας να πραγματοποιούνται από τον ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών-Ωρομίσθιων του Υπουργείο Παιδείας. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα από τους συναδέλφους αναπληρωτές-ωρομίσθιους-αδιόριστους . Τα σχέδια της κυβέρνησης δε θα περάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου