Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

Το Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε., ενάντια στις απολύσεις και στην προσπάθεια κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων. Η εργοδοσία της επιχείρησης, αφού ξεζούμισε για χρόνια τους εργαζόμενους, σακάτεψε δεκάδες, έβγαλε κέρδη εκατομμυρίων ευρώ, τώρα τους στέλνει στην πείνα και στην εξαθλίωση. Οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε. δεν έσκυψαν το κεφάλι, εδώ και 50 ημέρες βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση.
Οι απολύσεις εργαζόμενων σε όλους τους χώρους δουλειάς του ιδιωτικού τομέα είναι σε καθημερινή βάση. Ετοιμάζονται χιλιάδες απολύσεις και στο Δημόσιο Τομέα.
Ο λαός της χώρας μας δέχεται μια ανελέητη επίθεση για να σωθούν τα κέρδη των πλουτοκρατών, για να σωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και το πολιτικό οικονομικό σύστημα
Τώρα πρέπει οι εργαζόμενοι, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να παλέψουν για να μην περάσουν τα αντεργατικά σχέδια της νέας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, των μονοπωλίων και της Ε.Ε.
Η πάλη για να παρθούν πίσω οι απολύσεις, για να ανατραπεί η πολιτική κυβέρνηση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δ.Ν.Τ. είναι μονόδρομος. Όλοι στον αγώνα. Ένας για όλους και όλοι για ένα.
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ :
200/623301-52. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου