Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η Πτολεμαΐδα είναι η μόνη πόλη πανελλαδικά που για το 2010 επιλέχτηκε να παρουσίαση δυο πρωτοποριακές καινοτόμες εργασίες.

1. «Εκπαιδευτική Ρομποτική - Ρομποτικό Μπιλιάρδο (Κατηγορία Λυκείου)» έγινε αποδεκτό στο πλαίσιο της δράσης «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση 2010».
Το έργο αυτό ήταν προϊόν συνεργατικής προσπάθειας στην οποία συμμετείχαν οι Αλεξιάδου Ζαφειρούλα - Χατζησάββας Βασίλειος εκπαιδευτικοί 1ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας. και Γκέκας Βασίλειος, εκπαιδευτικός 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας.

2. «Φωτεινός σηματοδότης με αρνητικό απαριθμητή και αισθητήρα παγετού)» έγινε επίσης αποδεκτό στο πλαίσιο της δράσης «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση 2010».
Το έργο αυτό ήταν προϊόν συνεργατικής προσπάθειας στην οποία συμμετείχαν οι Χατζησάββας Βασίλειος και Παπάς Γεώργιος, εκπαιδευτικοί 1ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας.


Από τα συνολικά 370 πανελλαδικά διακριθέντα έργα επιλέχτηκαν οι 100 πιο πρωτοποριακές και καινοτόμες εργασίες.
Η Τιμητική Εκδήλωση που γίνεται στα πλαίσια της δράσης "ΑΡΙΣΤΕΙΑ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην Εκπαίδευση 2010" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 και ώρα 09.30 π.μ. στο "ΘΕΑΤΡΟΝ", Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", Πειραιώς 254, Ταύρος, όπου θα γίνουν παρουσιάσεις των καινοτομικών έργων που επιλέχθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου