Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η ΕΟΡΔΑΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ

Καλούμε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, να συμμετέχει στην συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί

σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαίδας.
Ώρα 6:00 μ.μ.

Για να συναποφασίσουμε τα κάτωθι :

Θα δώσουμε μια ύστατη μάχη να αναιρεθεί η απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων και των γραφείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Εορδαίας, την λειτουργία των ολοήμερων σχολείων. Με παράσταση στο γραφείο Β/θμιας και στην Περιφέρεια και από τους φορείς της πόλης και ότι άλλο αποφασιστεί.

Θα συμμετέχουμε, στις δράσεις  διαμαρτυρίες που όλοι οι φορείς της πόλης Δήμος, Εργατικό κέντρο, σύλλογοι σχολείων, εμπορικός σύλλογος κ.τ.λ. θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα στην Εορδαία.

Αφετηρία η Πέμπτη 16 – 06 – 2011, την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί από τον εμπορικό σύλλογο κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης, και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην εφορία και με όποια άλλη κινητοποίηση αποφασιστεί.

Θα συντονίσουμε τις δράσεις μας, και θα συνεργήσουμε με όλους τους φορείς της πόλης για να προβάλουμε την ρεαλιστική πρόταση να λειτουργήσει το Μποδοσάκειο νοσοκομείο, αλλά και να επανδρωθεί με το απαραίτητο νοσοκομειακό και ιατρικό προσωπικό για να λειτουργήσουν όλα του τα τμήματα.

Θα απαιτήσουμε, να μην κλείσουν υπηρεσίες όπως η Δ.Ο.Υ. που εξυπηρετούν δεκάδες χιλιάδες πολίτες και χιλιάδες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Το νέο μνημόνιο, είναι μια επανέκδοση του παλιού και αυτό μονόπλευρα επιτίθεται στους μισθωτούς, στους συνταξιούχους. Χειροτερεύει την θέση των νέων σε ότι αφορά την εργασία. Πλαστικοποιεί παραπέρα της εργασιακές σχέσεις. Είναι βέβαιο, κανείς δεν το αρνείται, ότι θα φέρει στην χώρα μας ύφεση, ανεργία, περισσότερη φτώχεια και εξαθλίωση. Ανοίγει τον δρόμο για ξεπούλημα της χώρας και του πλούτου μας. Κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις θα περάσουν σε ιδιώτες. Στο δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων βρίσκεται η ΔΕΗ, το πέρασμα της σε ιδιώτες μας αφορά όλους γιατί θίγεται άμεσα η περιοχή μας. Από το Σάββατο 18 – 06 – 2011, η ΓΕΝΟΠ  ΔΕΗ ξεκινά τον δικό της αγώνα που θεωρούμε ότι είναι αγώνας και δικός μας.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά, με την παρουσία σας, με προτάσεις.
Σας καλούμε όλους να είστε παρόντες για να αποφασίσουμε.

ΔΣ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου