Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ :ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ

Ο συνάδελφος μας Μπάμπης Ουσουτζόγλου απεργός – και έντιμος αγωνιστής, γνωστός σε όλους μας για το ήθος, την εργατικότητά του και την συμπεριφορά του, συμμετείχε στην αντιφασιστική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής 20-09-2013. Δυστυχώς, η ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας μετά από επέμβαση των ΜΑΤ και όχι μόνο, παρεκτράπηκε με θύμα τους διαδηλωτές. 
 Ο συνάδελφός μας ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς τόσο βάναυσα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κοζάνης σε πολύ άσχημη κατάσταση όπου νοσηλεύεται. Την επόμενη Σαββάτο 21-09-2913, η αστυνομία προχώρησε και στην σύλληψή του, ενώ παραμένει στο νοσοκομείο φρουρούμενος, είναι προφανές ότι θα του απαγγείλουν και ψεύτικές κατηγορίες. 

  Ο άγριος ξυλοδαρμός, και η άδικη σύλληψη του συναδέλφου μας, με την λογική που πραγματοποιήθηκε μας εκπλήσσει, μας θυμώνει, μας κάνει να αγανακτούμε. Ξεδιπλώνει μπροστά στα μάτια μας, την όψη του κράτους της βίας και καταστολής των αγώνων. 
Οι πράξεις αυτές στόχο έχουν να εκφοβίσουν όλους όσους αντιστέκονται στην μνημονιακή καταστροφή που υλοποιείται βίαια. Η άδική δίωξη του συναδέλφου μας, είναι μια πράξη απεχθής της αντιλαίκής κυβέρνησης απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Μιας ξενόδουλης κυβέρνησης που προσπαθεί να σταματήσει, με τις συνεχείς επιθέσεις της αστυνομίας απέναντι σε διαδηλωτές, που πολλές φορές γίνονται σε συνεργασία με παρακρατικούς, την αντίσταση του λαού που ξεσηκώνεται. Είμαστε όλοι στο πλευρό των διαδηλωτών, είμαστε όλοι παρόντες στην μάχη για την δημοκρατία. Δίπλα στους απεργούς, αντιστεκόμαστε με αγώνες και διεκδικούμε δικαιοσύνη και δημοκρατία. Κανένα σχέδιο εκφασισμού της κοινωνίας δεν μπορεί να μας σταματήσει. 
Ο αγώνας μας είναι δίκαιος, θα έχει διάρκεια και νικηφόρος. Απαιτούμε, την απελευθέρωση του Μπάμπη και όλων των διαδηλωτών, που άδικα κατηγορούνται, και διώκονται. 
 Συνεχίσουμε τον αγώνα για ψωμί – παιδεία –Δημοκρατία. Οικοδομούμε παλλαϊκό μέτωπο που θα αντισταθεί στην κατεδάφιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και θα διεκδικήσει δωρεάν Δημόσια Εκπαίδευση για όλους. ΔΣ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου