Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Λειτουργία σχολείων 16/10, βεβαίωση μετακίνησης

Δεδομένης της ένταξης της ΠΕ Κοζάνης στο επίπεδο 4 των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού και εν αναμονή έκδοσης της σχετικής ΚΥΑ, σας ενημερώνουμε ότι οι σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης θα λειτουργήσουν κανονικά με υποχρεωτική χρήση της μάσκας. Οι εκπαιδευτικοί που μετακινούνται από και προς την ΠΕ Κοζάνης θα προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους. Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές που μετακινούνται από άλλες ΠΕ προς τα σχολεία της ΠΕ Κοζάνης. Προσέχουμε όλοι και παραμένουμε ψύχραιμοι και ασφαλείς. Η ΕΛΜΕ Εορδαίας συνιστά στους συνάδελφους που μετακινούνται προς τον νομό Κοζάνης από αύριο, 16-10-2020 ώρα 06.00 και για 14 ημέρες, έως και 29-10-2020, να προσέξουν τον περιορισμός στον αριθμό επιβαινόντων στο ΙΧ (μέχρι 3 άτομα) και να έχουν κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ιδιότητα τους

Οδηγίες αίτησης-έκδοσης βεβαίωσης μετακίνησης

 Αγαπητές κι αγαπητοί συνάδελφοι,

 Προκειμένου να εκδοθούν οι βεβαιώσεις κίνησης για εσάς που μετακινείστε για την εργασία σας προς τις σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Κοζάνης, παρακαλούμε να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες

 1. Μπαίνετε στην εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών, Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου, στον σύνδεσμο:   

https://hr.apografi.gov.gr/login

 2. Η είσοδος γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς taxis

 3. Επιλέγετε Υπάλληλος και στην επόμενη σελίδα Βεβαιώσεις κίνησης > Νέα βεβαίωση

 4. Εισάγετε προσεκτικά τα στοιχεία σας. Προσοχή στο ωράριο εργασίας και το χρονικό διάστημα ισχύος της βεβαίωσης (έως 30/10/2020)

 5. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο πλαίσιο που υπάρχει για παρατηρήσεις σημειώστε:

«Για το σχολικό έτος 2020-21 εργάζομαι σε σχολική μονάδα της ΔΔΕ Κοζάνης ως ...»(σημειώνετε την ιδιότητά σας: πχ αναπληρωτής  εκπαιδευτικός). Επίσης μπορείτε να σημειώσετε ό,τι άλλο κρίνετε χρήσιμο (πχ ότι μετακινείστε καθημερινά, τονχρόνο που απαιτείται για τη μετακίνησή σας από τον τόπο κατοικίας σας στην εργασία σας και αντίστροφα κτλ).

 6. Πατάτε Αποθήκευση και περιμένετε για την έγκριση (επειδή δεν μπορεί να γίνει αμέσως, θα χρειαστεί αργότερα να κάνετε νέα είσοδο, με την ίδια διαδικασία, για να δείτε και να εκτυπώσετε τη βεβαίωσή σας)

 7. Η ΔΔΕ Κοζάνης θα εγκρίνει το συντομότερο δυνατό την αίτησή σας και εσείς θα την εκτυπώσετε και θα ζητήσετε από τη Δ/ντρια ή τον Δ/ντή του σχολείου σας να τη σφραγίσει με τη στρογγυλή σφραγίδα. Με το έγγραφο αυτό που έχει μοναδικό κωδικό βεβαίωσης, θα μπορείτε να μετακινηθείτε χωρίς πρόβλημα (αν δεν μπορείτε να κάνετε εκτύπωση στο σπίτι σας, προτείνουμε τουλάχιστον να αποθηκεύσετε τη βεβαίωση στο κινητό σας ως αρχείο pdf).

 Όσοι από εσάς δεν έχετε τη δυνατότητα, να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες από το σπίτι σας, παρακαλούμε να φροντίσετε σχετικά τη Δευτέρα από το σχολείο σας (να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας τους προσωπικούς κωδικούς taxis).

Για την είσοδό σας στην ΠΕ Κοζάνης χωρίς τη βεβαίωση μετακίνησης δεν αναμένεται να έχετε πρόβλημα, αλλά για την επιστροφή θα χρειαστείτε οπωσδήποτε τη βεβαίωση μετακίνησης.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αναπληρωτές της β και γ φάσης θα έχουν πρόσβαση στη διαδικασία αργά το απόγευμα της Κυριακής.

 Προσέχουμε όλοι ώστε να είμαστε πάντα ασφαλείς και ευχόμαστε σε όλους υγεία  

 Από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου