Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Αιμοδοσία ΕΛΜΕ 08-12/05

Η ΕΛΜΕ Εορδαίας σας καλεί στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος.

Οι συνάδελφοι   μπορούν να αιμοδοτούν και κατά την διάρκεια  της εβδομάδος στα Νοσοκομεία της περιφέρειας τους.



 Στην αιμοδοσία της ΕΛΜΕ μπορούν να συμμετέχουν πέρα από εκπαιδευτικούς, γονείς, ενήλικοι μαθητές, όποιος άλλος επιθυμεί να δείξει την αλληλεγγύη του προς τον συνάνθρωπό του.

Όσοι μπορούν, έχουν την δυνατότητα να αιμοδοτήσουν την Δευτέρα στο Α ΚΑΠΗ  Πτολεμαΐδας στον  πεζόδρομο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 11, στις 8 Μαίου από τις 9.πμ έως την 1μμ,  στο Μποδοσάκειο Γ.Ν. Πτολεμαΐδας η σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της χώρας αναφέροντας τον αριθμό 14331 η τον διακριτικό τίτλο ΕΛΜΕ Εορδαίας.

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να παροτρύνουν τους ενήλικες μαθητές του σχολείου τους  να αιμοδοτήσουν για πρώτη φορά

Η  ΕΛΜΕ σταθερά έχει 2 αιμοδοσίες τον χρόνο μια την εβδομάδα του Νοεμβρίου που συμπίπτει χρονικά με την επέτειο του πολυτεχνείου και μία τον Μάιο στα πλαίσια της ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος.

Ευχαριστούμε τους συνανθρώπους μας που στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, απόδειξη αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται.

Οι εθελοντές/ντριες αιμοδότες πρέπει  να έχουν μαζί τον ΑΜΚΑ τους ή την κάρτα εθελοντή αιμοδότη, αν διαθέτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου