Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.... Διαπιστώθηκε απο τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, οτι κάποιοι απο τους Διευθυντές των μονάδων, εκφράζουν προτιμήσεις ως προς το ποιοί συνάδελφοι επιθυμούν να δουλέψουν στα σχολεία''τους''.Ορισμένοι δε απ' αυτούς,προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω και κάλεσαν συναδέλφους της προτιμήσεώς τους,να δουλέψουν στα σχολεία τους, πριν καν συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ, πριν γίνουν δηλ. αποσπάσεις τοποθετήσεις κλπ.

 Επειδή θεωρήσαμε αυτές τις συμπεριφορές αντισυναδελφικές ,ανεπίτρεπτες ,απαράδεκτες αλλά κυρίως παράνομες,επισκεφθήκαμε τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Κοζάνης, ο οποίος μας διαβεβαίωσε οτι οι τοποθετήσεις θα γίνουν με βάση τους πίνακες μορίων,θα δημοσιευθούν στο διαδύκτιο και θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε συναδέλφου.
 Εφιστούμε την προσοχή όλων των συναδέλφων και ζητούμε να ελέγξουν τις τοποθετήσεις που θα γίνουν από την Δευτέρα 8/9/2014. ΖΗΤΟΎΜΕ από τους Διευθυντές, οι οποίοι θελημένα ή αθέλητα πέφτουν σε σφάλματα να επανορθώσουν, γιατί οδηγούν τον κλάδο σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Φαντασθείτε ,τα επόμενα χρόνια ,να ζητήσει κάποιος νεοδιορισμένος συνάδελφος να τοποθετηθεί σε ένα σχολείο,που δικαιούται ,με βάση τα μόριά του και να του πεί ο Διευθυντής <δε σε θέλω,προτιμώ άλλον>. Σκεφθείτε,πόση δύναμη θα έχει ο υπάλληλος των 500 ευρώ, να μαλώσει για τη θέση στο σχολείο που δικαιούται,όταν θα γνωρίζει ότι ο Διευθυντής που <δεν τον θέλει > θα τον αξιολογήσει στη συνέχεια. Είμαστε σίγουροι ότι θα επικρατήσει σωφροσύνη, ότι δεν θα υποσκάπτουμε μόνοι μας τις εργασιακές μας συνθήκες και ότι όλα θα λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου